websites
brochures
nieuwsbrieven
blogs
offertes
flyers

Wat we doen

Tekst scan

Heb je al een website of folder en wil je die vernieuwen? We maken altijd eerst een scan van de bestaande teksten. Is de content op je site wel SEO vriendelijk of, simpel gezegd, zijn de teksten op je website op die manier geschreven en opgesteld dat Google je kan vinden. En belangrijker nog, zijn ze wel klantvriendelijk? Je klant moet tenslotte snel het juiste antwoord vinden op jouw website. Ditzelfde doen we voor je bestaande folders. Aan de hand van een checklist krijgen we zo een overzicht van punten die je kunt verbeteren en dingen die je het beste zo kunt laten. Doen we gratis. En je zit nergens aan vast.

Tekst schrijven

Wil je hoog ranken in Google? SEO vriendelijkheid spreekt voor zich. Naast tekst voor websites, schrijven we natuurlijk ook je brochure, of die maandelijkse nieuwsbrief of je wekelijkse blog. Een offerte die meer moet zijn dan een prijsopgave? Wij schrijven hem voor je. Schrijven is onze core business. Daar gaan jij en ik het niet uitgebreid over hebben. Belangrijker is onze werkwijze. Vlot, laagdrempelig, luchtig en aangepast aan jouw doelgroep. Soms moet het iets formeler, soms mag het iets brutaler. Wij stretchen met je mee en schrijven in de stijl die past bij jouw doelgroep.

Nieuwe website bouwen

Wil je niet alleen tekst maar meteen een hele nieuwe website? Wij bouwen er graag een voor je. Dat doen we in WordPress. Dat is makkelijk, want dan kun je als je wilt later zelf tekstwijzigingen plaatsen. Met een klein budget kun je met WordPress heel ver komen. Omdat je, ook als je niet zo technisch bent, toch heel veel zelf kunt. Geen idee hoe je website er uit moet gaan zien? Geen paniek, wij wel.

Wil je meer?

Wil je dat wij het onderhoud van je WordPress website overnemen? Een maandelijkse nieuwsbrief schrijven? Of de inhoud van je site up-to-date houden? Kies dan de strippenkaart. Heb je een klusje van 10 minuten, dan betaal je ook maar 10 minuten.

Wil je graag meer?

We denken graag met je mee over de mogelijkheden. Gratis en vrijblijvend natuurlijk. We zijn niet zo moeilijk.