Selecteer een pagina

Marjan de Groot

Schrijfster en gek op contentmarketing. Marjan runde vijf jaar een salesteam waarbij ze zich vooral richtte op het zorgen voor de klant. Wat heeft hij nodig en kunnen wij dat bieden? Goed luisteren en doorvragen, dat is de kunst. In het eerste jaar al resulteerde deze aanpak in 60% meer klanten!

Haar salesvisie sluit naadloos aan op het schrijven van teksten voor websites, brochures, nieuwsbrieven, blogs e.d. Niet het promoten van het product staat centraal, maar de interesse en behoefte van de klant. De klant van nu vindt het vanzelfsprekend dat het product dat hij koopt goed is. Hij wil meer. Transparantie en betrouwbaarheid, daar kiest de klant jou op uit. Geef jij hem snel de juiste informatie? Of bestaat jouw website vooral uit verhalen die je graag over jezelf vertelt? Dat is dus waar Marjan jou mee helpt. Want jij bent haar klant.

Kan ze trouwens alles en doet ze alles zelf, die Marjan? Nou, ze kan lekker schrijven en dat doet ze dus zelf. Verder is ze best goed in het bouwen van websites in WordPress. Zo heeft ze haar eigen site natuurlijk zelf gemaakt. Maar de uitgebreide websites, het vormgeven van logo’s, lay-out van brochures en extra zaken als fotografie en film, dat laat ze een van haar jongens/meiden doen. Ondernemende start-ups die op de hoogte zijn van de nieuwste trends en technieken. Extra care dus, voor jouw klant. En voor jou. Dat ook. Wil je weten wat opdrachtgevers over haar zeggen?