Zoekt u een schrijfster met aandacht voor het thema? Marjan zoekt uit wat echt van belang is voor de klant. Met werkelijke interesse in het onderwerp en een betrokkenheid die je voelt in hetgeen je leest. Met weinig woorden snel tot de kern komen van het onderwerp,  serieus met wat humor in een goede mix. Wij zijn blij met Marjan van Wordcare! Duidelijke afspraken en goed overleg is waar wij van houden.

Namens het bestuur van de Stichting Veteranenziekte, Esther Huygen voorzitter

Esther Huygen, februari 2018

Stichting Veteranenziekte

WordCare heeft de teksten van mijn bestaande website herschreven en dat leidt meteen tot meer bezoekers. Marjan heeft goed begrepen wat voor mij belangrijk is en heeft dat in heldere taal verwoord.

Marijke, juni 2017

InterNice

Wordcare is een professioneel laagdrempelig bedrijf. Marjan de Groot is duidelijk en to the point. Zij is empathisch en oprecht geïnteresseerd in jou en in je bedrijf. Haar manier van schrijven is luchtig, humorvol en toch serieus. Wordcare is precies wat het is, Marjan de Groot zorgt dat ieder woord het juiste is voor je website.

Maja, juni 2017

Schaap Kindertherapie & Coaching

Ruim twee jaar geleden ben ik een modellenbureau begonnen, Marjan heeft ervoor gezorgd dat er een duidelijke tekst op mijn website kwam te staan. waardoor toekomstige klanten en ook modellen een goed beeld krijgen van het bureau en wat wij voor ze kunnen betekenen.

Petra, mei 2017

Amsterdam Model Agency