Prijstabellen

Minuten niet gebruikt = geld retour binnen 14 dagen

Je weet altijd vooraf de prijs, nergens een addertje

Al vanaf 100 minuten WordCare in te kopen

Veelgestelde vragen

Kunnen jullie ook tekst voor een bestaande folder of website herschrijven?

Ja, dat willen we graag voor je doen. Het handigst is dan om een paar strippenkaarten te kopen. De minuten die je overhoudt krijg je gewoon in geld teruggestort of bewaar je voor als je een keer een wijziging hebt. Wij houden precies bij hoeveel tijd we voor je bezig zijn geweest en dit kun je ook te allen tijde inzien. Vind je dat een beetje te onzeker, dan kun je altijd vooraf om een fixed price vragen. Dan weet je waar je aan toe bent en kom je nooit voor verrassingen te staan.

Als ik veel strippenkaarten nodig heb, krijg ik dan korting?

Nee, we besteden veel zorg aan al onze teksten, dus ook aan de tekst die tot de laatste loodjes horen. Stel je voor dat we de laatste zinnen gaan afraffelen.

Wat voor soort contactpersoon hebben jullie nodig?

We hebben graag een vast aanspreekpunt binnen je organisatie die het bedrijf van binnen tot buiten kent. Een persoon die ons op de hoogte houdt van de inhoud en ontwikkelingen, de tekst op juistheid beoordeelt en waar nodig corrigeert.

Waarom staat de tekstscan niet op de strippenkaart?

De tekstscan doen we sowieso als je een bestaande website of brochure hebt. Die is gratis en krijg je dus ook zonder strippenkaart. Als je een strippenkaart koopt, gaan er dus geen minuten af voor het maken van de scan en het verbeterplan.

Waarom werken jullie alleen met WordPress als jullie voor ons naast tekst, ook een site gaan bouwen?

WordPress is een superhandig systeem waar je (bijna) alles mee kunt maken. Wat vooral zo leuk is, is dat we je ter plekke kunnen laten zien hoe je site zich gaat ontwikkelen. We kunnen bijvoorbeeld spelen met verschillende kleuren op verschillende plekken, dus ook de kleur van je logo. Dat geeft natuurlijk een mooi rustig beeld. Bovendien kun je zelf leren om kleine tekstwijzigingen in te voeren als je wilt. Voor de controlfreaks een ideale optie! Hoeft niet natuurlijk, wij zijn ook best een beetje controlfreaks en doen het ook graag zelf.

Don't Be Shy

Staat jouw vraag er niet tussen? Bel, mail of app ons gerust! Vinden we leuk.